Spectacol pe plaja "Perla Venusului"

CS Mangalia și-a adjudecat medalia de aur la Memorialul "Ioan Dima"

229

Articole de la același autor

În week-end, pe plaja "Perla Venusului", s-a organizat ediția a patra a Memorialului de lupte libere "Ioan Dima", competiție la care au participat 110 sportivi din țară, din Republica Moldova și din Bulgaria. 


Este pentru a doua oară când Memorialul se desfășoară în aer liber, mai exact pe plajă. Turneul s-a adresat sportivilor din categoriile copii și cadeți. În luna iulie, la Constanța, va avea loc finala Campionatului Național de cadeți, iar acest concurs a reprezentat o ocazie foarte bună de verificare a sportivilor. Printre remarcați, s-au aflat și sportivii de la CS Farul și de la CS Mangalia. 


Luptătorii clasați pe primul loc au primit cupe, diplome și medalii, iar cei de pe locul doi și trei - medalii și diplome. În clasamentul pe echipe, CS Mangalia s-a clasat pe primul loc, urmată de CS Onești și de CS Nistoreni (Republica Moldova). De asemenea, antrenorii au fost premiați cu diverse cadouri. 


"Anul acesta, ne-am bucurat de cea mai numeroasă participare în scurta istorie a acestui Memorial. Luptătorii turci și ucraineni își doreau să ajungă, însă nu s-a putut. Suntem convinși că acest turneu va avea continuitate și va deveni o tradiție", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Mangalia, Dragoș Dima, care a dobândit pasiunea pentru lupte de la tatăl său. 
Regretatul Ioan Dima a fost un mare iubitor al luptelor și un susținător al luptătorilor. 


Iată luptătorii constănțeni care au urcat pe podium: CS Mangalia: Ana Maria Pîrvu locul 1 la 40 kg, Ana Maria Ciolan locul 3 la 40 kg, Ana Maria Predică locul 1 la 56 kg, Cosmina Rusoaica locul 3 la 56 kg, Gabriel Surdu locul 1 la 20 kg, Andrei Ioniță locul 2 la 20 kg, Gabriel Sandu locul 3 la 29 kg, Cătălin Pârvu locul 2 la 59 kg, George Pârvu locul 2 la 42 kg, Ștefan Teodorescu locul 3 la 73 kg; CS Farul: Andra Bordea locul 1 la 35 kg. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2563 secunde