CS Karate Eforie, pe podiumul Europenelor de la Cracovia

999
2
CS Karate Eforie, pe podiumul Europenelor de la Cracovia - cskarate-1476720247.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, la Cracovia (Polonia), a avut loc Campionatul European de Karate Tradițional Fudokan-Shotokan, pentru copii, cadeți, juniori, tineret, seniori și veterani. Peste 800 de sportivi din 44 de țări s-au luat la trântă pentru obținerea medaliilor continentale. 


Clubul CS Karate Tradițional Eforie, coordonat de Niculae Dumitrescu (7 Dan) și Dănuț Ciucu (3 Dan), a participat cu opt sportivi ce s-au descurcat mai mult decât onorabil: Laurențiu Ciucu (seniori) - locul l la kumite pe echipe și locul lll la kumite individual; Ege Ciorabai (juniori) - locul lll la Fuku-Go și un alt loc lll la kata pe echipe; Răzvan Tudor - locul lll la kumite copii 8-9 ani, locul lll la kihon și locul ll la kata pe echipe; Mihaela Berechet - locul lll la kata pe echipe copii 8-9 ani și Niculae Dumitrescu - locul l la kata individual și locul l la Fuku-Go veterani.


Comentează știrea

Eforie
18 octombrie 2016
Spagar

Danut Ciucu e spagarul ala de la primaria Eforie ? Ala care cerea cate 500 de euro pentru orice aprobare ?

Anonim
18 octombrie 2016
....

Acesta este un articol despre sport si sportivi.Sportivi care au muncit mult sa ajunga aici.Asemenea comentarii nu isi au locul aici.Numai o persoana care nu stie ce inseamna sportul si sacrificiul poate ignora asemenea merite

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Sport : Antrenamente de Kung-Fu, la CS Marea Neagră
Pagina a fost generata in 0.6722 secunde