CS Cleopatra și-a prezentat lotul pentru noua stagiune

1068

Articole de la același autor

Tinerii rugbiști legitimați la CS Cleopatra Mamaia și-au prezentat noile echipamente de joc în care vor evolua în noul sezon competițional, care se apropie cu pași repezi. Toți cei 46 de sportivi sunt optimiști înaintea debutului și speră ca noile culori să le poarte noroc și să devină campioni naționali în toate cele trei competiții în care sunt angrenați. 


Antrenorii Victor Bezușcu, Onal Agiacai și Adrian Tinca au grijă ca în această perioadă de pregătire gândurile jucătorilor să rămână doar la sport și să fie 100% pregătiți la momentul oportun. 


Prima care intră în competiție este echipa U16 de rugby în XV, care va avea parte de un meci de foc, du-minică, 16 octombrie, în compania celor de la Dinamo București, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan". 


Echipele U17 de rugby în Vll și X vor avea, în perioada 14 - 22 oc-tombrie, câte un turneu la Brașov, respectiv la Constanța, pe stadionul "Mihail Naca". 


"Avem mulți jucători noi și suntem nevoiți să lucrăm continuu pentru a-i integra rapid în mecanismul echi-pei. Tot timpul sunt lucruri de reglat, de corectat, mai ales acum, când se apropie debutul competiției U16. Adversarii noștri din serie sunt pro-babil cei mai buni din România. Dinamo, Steaua, Metrorex și Săcele au echipe extrem de puternice, însă noi suntem obligați să abordăm toate partidele la victorie. Vreau să văd atitudine din partea jucătorilor, fiindcă altfel nu au cum să pro-greseze", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


La acțiunea de prezentare a lotului, au luat parte și directorul Liceului Tehnologic "Gheorghe Duca", prof. Elena Gogu, dar și președintele de onoare al clubului, Eugeniu Cojocaru, un împătimit al sportului cu balonul oval și cel care timp de 40 de ani a fost alături și a susținut marea familie a rugby-ului constănțean. 


"Toți sportivii noștri sunt înscriși la Liceul Tehnologic «Gheorghe Duca», mulțumită efortului și înțele-gerii oferite de doamna director. Nu ne-a fost ușor să o convingem să ni se alăture, dar vrem pe această cale să îi mulțumim și să o facem mândră cu performanțele noastre. 


De asemenea, suntem onorați să îl avem lângă noi pe Eugeniu Cojocaru, un om deosebit, care iubește foarte mult rugby-ul și ne ajută de câte ori avem nevoie", a concluzionat președintele Chirondojan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5775 secunde