Campionatul Național de rugby juniori U16

CS Cleopatra pierde derby-ul cu CS Metrorex la ultima fază

457
1

Articole de la același autor

Tinerii rugbiști de la CS Cleopatra Mamaia au înregistrat primul eșec al sezonului, ieri, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", fiind învinși de CS Metrorex București cu scorul de 12-14 (7-0), în etapa a Vlll-a a Campionatului Național U16, zona Muntenia B. 


Formația pregătită de Victor Bezușcu și Onal Agiacai a început meciul în forță, preluând conducerea pe tabelă, scor 7-0, însă a cedat terenul treptat și a permis bucureștenilor să revină. În actul secund, CS Cleopatra a mai marcat un eseu, din păcate netransformat, și se părea că victoria nu-i mai poate scăpa, însă, pe fondul jocului modest prestat de gazde, Metrorexul a reușit un eseu transformat, iar cu doar un minut înainte de fluierul final, a culcat din nou balonul în spațiul de țină. Eseul este transformat, iar Metrorexul se impune la Constanța, scor 14-12. 


"Un duș rece pentru jucătorii noștri. Au jucat inexplicabil de slab. Sper să fie o lecție din care să învețe rapid, fiindcă se apropie turneul final, iar acolo nu avem voie să facem asemenea meciuri. Ar trebui ca după această înfrângere jucătorii să revină cu picioarele pe pământ și să înțeleagă că mai au mult de muncă pentru a juca la nivelul optim pentru performanță", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


În ultimele două runde ale sezonului regulat, CS Cleopatra va mai juca cu CSR Săcele (14 mai, în deplasare) și cu CSA CSS Steaua București (12 mai, acasă). 


După ce se va încheia campionatul, va urma turneul final, ce se va disputa, în perioada 3-10 iunie, la Constanța, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra". 


Chiar dacă a pierdut acest duel, CS Cleopatra nu mai poate rata calificarea la turneul final, acolo unde merg ocupante primelor trei locuri din serie. 


Clasament: 1. CS Metrorex (28 p), 2. CS Cleopatra (24 p), 3. CSR Săcele (15 p), 4. CSA CSS Steaua (8 p), 5. CS Dinamo București (0 p). 


Comentează știrea

Dobrogean
8 mai 2017
Rugby

Din pacate sfarsitul saptamanii a fost nefast pentru tinerii rugbysti constanteni....La fel ca Tomitanii(Vineri au pierdut pe final) au patito si cei de la Cleopatra...au pierdut meciul pe final....Pacat,speram sa nu se repete astfel de jocuri la Turneul final din 3-10 Iunie si sa vedem jocuri frumoase cu eseuri si transformari ale baietilor nostri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.505 secunde