DN de rugby juniori U16

CS Cleopatra Mamaia, victorioasă pe terenul Stelei

912
CS Cleopatra Mamaia, victorioasă  pe terenul Stelei - cscleopatra-1479660784.jpg

Articole de la același autor

Echipa CS Cleopatra Mamaia a reușit să se impună, ieri, cu scorul de 24-7 (14-7), în deplasare, pe stadionul "Ghencea", împotriva celor de la CSA Steaua București, în etapa a V-a a Campionatului Național de rugby juniori U16, zona Muntenia.

Jucătorii pregătiți de Victor Bezușcu și Adrian Tinca au reușit un tur de forță în grupă, obținând cinci succese din tot atâtea partide, cu un punctaveraj de invidiat, 104-12, fiind de departe cea mai în formă echipă.

"Era foarte important pentru noi să terminăm acest sezon cu o victorie. Nu a fost cea mai bună evoluție a băieților, dar pun acest lucru pe seama faptului că au fost obosiți. A fost un an plin și ne bucurăm că am terminat cu victorii pe linie. Chiar dacă s-a terminat anul și nu vor mai avea meciuri oficiale, vor rămâne în cantonament până când se termină școala, iar apoi le vom da o binemeritată vacanță. Ne gândim serios să mai aducem câțiva copii la echipă, avem un număr fix de jucători, dar momentan nu este nimic concret, vom avea timp să ne gândim", a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Sport : "Ne dorim un debut victorios de campionat!"
Pagina a fost generata in 0.4547 secunde