CS Cleopatra Mamaia pleacă în cantonament la Bușteni

1180
1
CS Cleopatra Mamaia pleacă în cantonament la Bușteni - cscleopatra-1485448976.jpg

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia vor pleca, pe 2 februarie, în cantonament la Bușteni, acolo unde vor continua antrenamentele bazate pe acumulare de rezistență fizică și cele tehnico-tactice cu balonul oval. Obiectivul principal al elevilor pregătiți de Victor Bezușcu, Adrian Tinca și Onal Agiacai, pentru anul 2017, ră-mâne cucerirea unei medalii la Campionatul Național U16, la rugby în XV, acolo unde s-au calificat la Turneul Final. De asemenea, echipa își dorește și un parcurs tot mai lung în Campio-natul Național U17 de rugby în X, acolo unde, cu două turnee înainte de final, CS Cleopatra ocupă prima poziție.

Antrenorul Victor Bezușcu, desemnat de curând antrenor coordonator al lotului național U16, consideră că, dincolo de medalii și trofee, mai important este ca elevii săi să-și găsescă loc în echipe din primele eșaloane de rugby din România.

"Întotdeauna am încercat să scoatem maxim din jocurile noastre. Suntem conștienți că vom întâlni echipe foarte puternice la turneul final din luna iunie, dar avem resursele să obținem o medalie cât mai strălucitoare. Dincolo de aceste medalii, este foarte important pentru noi să practicăm un joc bun, să arătăm calități și să atragem atenția cluburilor de seniori din România", a declarat antrenorul Victor Bezușcu.

Comentează știrea

salam
27 ianuarie 2017
Doamne

Daca si tu ai ajuns....."manus manum lavat"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8525 secunde