CS Cleopatra luptă pentru un loc în finala CN U16

407
CS Cleopatra luptă pentru  un loc în finala  CN U16 - cscleopatra-1496855035.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 10, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra", echipa de rugby juniori sub 16 ani CS Cleopatra Mamaia va juca ultimul meci din grupa A a turneului final al Campionatului Național, în compania liderului CSS Bârlad. Imediat după terminarea acestei partide, se vor întâlni celelalte două formații din serie, CT "Dinicu Golescu" și Rugby Săcele.

Echipa ce va termina grupa pe prima poziție va juca finala mare a turneului, în momentul de față trei echipe din această grupă având șanse de a prinde ultimul act. Pentru a juca cu trofeul pe masă, constănțenii antrenați de Victor Bezușcu și Onal Agiacai sunt obligați să se impună cu punct bonus împotriva moldovenilor, iar CT "Dinicu Golescu" să nu se impună cu punct bonus în meciul cu Săcele.

Clasament Grupa A: 1. CSS Bârlad (8 p), 2. CT "Dinicu Golescu" (6 p), 3. CS Cleopatra Mamaia (5 p), 4. Rugby Săcele (1 p).

În grupa B, CSM București întâlnește pe CS Metrorex București, de la 17.30, joc urmat de duelul dintre Callatis Mangalia și LPS Focșani.

Clasament Grupa B: 1. CS Metrorex (10 p), 2. CSM București (6 p), 3. LPS Focșani (4 p), 4. Callatis Mangalia (0 p).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3916 secunde