Turneul final al Campionatului Național de rugby U16

CS Cleopatra joacă doar finala pentru locul 5

362
1
CS Cleopatra joacă doar finala pentru locul 5 - cscleopatra-1497024759.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 10 iunie, pe terenul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", sunt programate meciurile de clasament din cadrul Campionatului Național de rugby U16. 


După o săptămână de meciuri intense, ierarhiile sunt clare. Astfel, de la ora 10, are loc meciul pentru locurile 7-8, dintre RC Săcele și Callatis Mangalia, formații ce au încheiat pe locul 4 în grupe. Meciul pentru locurile 5-6 poate fi considerat duelul adevăratelor perdante ale competiției. Sunt echipele ce și-au propus să lupte pentru medalii, însă au încheiat imediat sub linie, pe locurile 3. De la ora 11.30, în derby, se întâlnesc CS Cleopatra Mamaia și CSM București. 


"Suntem dezamăgiți de evoluțiile formației noastre, însă vrem să încheiem acest turneu cu capul sus. Trebuie să câștigăm acest meci și să ne clasăm măcar pe locul 5, pentru statistică. Ne vom gândi serios la ce s-a întâmplat în acest turneu și vom lua măsurile cele mai corecte care se impun. Din păcate, nu toți jucătorii au fost conectați și concentrați la miza acestui turneu final", a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 


După-amiază, de la ora 17.30, se întâlnesc în finala mică CT "Dinicu Golescu" București și LPS Focșani, două dintre cele mai bune echipe din această ediție a "naționalelor". Se anunță un meci extrem de echilibrat, între două formații la fel de dezinvolte.


Finala mare este programată de la ora 19 și pune față-n față cele mai valoroase formații de juniori din țară, CSS Bârlad și Metrorex București. Cele două echipe au făcut un turneu perfect, cu trei victorii obținute din tot atâtea partide și se anunță un ultim act extrem de disputat. 


Comentează știrea

Cleosparta
10 iunie 2017
Bai, reportere!

Finala e numai una: pentru locul 1! Finala pt locul 5 nu exista asa cum nu exista finala pentru locul 7 sau finala pentru locul "n-1" unde "n" este numar par! Meciul de care scrii tu este unul pentru stabilirea ierarhiei finale. Atat! Nu-l mai pupa in dos pe Tutu ca nu-ti face bine! Cat despre aia care si-au propus ceva si aia care joaca finala (aia pt castigarea competitiei), e mare diferenta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3363 secunde