Campionatul Național de rugby juniori U16

CS Cleopatra învinge fără emoții pe Steaua și termină grupa pe primul loc

1021

Articole de la același autor

Echipa de juniori sub 16 ani CS Cleopatra Mamaia a reușit o victorie concludentă, ieri, pe terenul "Constructorul-Cleo-patra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", scor 41-0 (22-0), cu Steaua București, în ultima rundă a Campionatului Național de rugby U16, zona Muntenia B. 


În urma acestui succes, formația antrenată de Victor Bezușcu și Onal Agiacai a terminat pe prima poziție seria, cu 34 de puncte, devansând astfel rivala Metrorex București. 


"A fost o victorie muncită de băieți. Au depus un efort colectiv de apreciat, care le-a permis să-și realizeze jocul dorit. Bineînțeles că încă este loc pentru mai bine și sunt sigur că vor pune la punct și alte aspecte, cât mai repede, pentru a fi în formă la turneul final. Acolo întâlnim cele mai bune formații din România și orice greșeală va fi taxată", a declarat președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 


Astfel, constănțenii au un moral bun înaintea debutului turneului final, ce va avea loc chiar la Constanța, în perioada 3-10 iunie. Până atunci, sportivii vor avea două zile de pauză pentru reface, apoi vor reveni la treabă, în cantonament, pentru a pune la punct pregătirea competiției din iunie, acolo unde își propun să cucerească medalii. 


"Practicăm un joc bun, suntem o echipă puternică, avem avantajul să jucăm pe teren propriu și suntem obligați să facem o figură frumoasă la turneul final. Întotdeauna, țelul nostru a fost a fost să devenim cei mai buni. A fost un an foarte greu pentru noi, după toate cele întâmplate, și vrem să îl încheiem în cel mai frumos mod cu putință. Îmi doresc foarte mult medaliile de aur", a completat Vasile Chirondojan. 


Până în acest moment, în lupta pentru medalii s-au înscris CS Cleopatra Mamaia, Metrorex București, CT "Dinicu Golescu", CSM București, CSS Bârlad, LPS Focșani și alte două formații, dintre CSR Săcele, Callatis Mangalia și CSS Gura Humorului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6017 secunde