Turneul final al CN de rugby juniori U16

CS Cleopatra, înfrântă de CSS Bârlad, în derby-ul grupei A

225
1

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia au ratat șansa de a lupta pentru medaliile Campionatului Național U16, după ce au fost învinși, ieri, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra", de CSS Bârlad, scor 8-20 (3-13), și au terminat grupa pe locul trei.

Astfel, formația pregătită de Victor Bezușcu și Onal Agiacai va juca, sâmbătă, în meciul pentru locurile 5-6, un rezultat mult prea mic pentru ce-și propuseseră constănțenii la începutul turneului.

După înfrângerea cu CT "Dinicu Golescu" (26-36) și succesul cu RC Săcele (45-7), constănțenii erau obligați să câștige meciul, cu punct bonus, pentru a mai spera la prima poziție, însă, în același timp, stăteau și la mâna rezultatului din cea de-a doua confruntare. Din nefericire, n-a mai fost cazul să aștepte deznodământul duelului dintre CT "Dinicu Golescu" și RC Săcele. Jocul Cleopatrei a fost unul modest, inferior moldovenilor la multe capitole, lent și lipsit de creativitate.

De partea cealaltă, cu trei victorii din tot atâtea partide, CSS Bârlad va juca, sâmbătă, finala turneului, împotriva celor de la Metrorex București.

"Faptul că jucăm pentru locurile 5-6 mă nemulțumește clar. Nu la maniera asta de joc mă așteptam. Sunt supărat pe jucător, fiindcă le-am oferit condiții foarte bune de a progresa ca sportivi. Am fost mereu lângă ei, dar se pare că nu a fost suficient. Nu înțeleg cum poți să joci un meci prost, unul bun, apoi iar unul prost. N-am reușit să ne eliminăm erorile din joc, nu au respectat ordinul tactic și s-a întâmplat ce s-a întâmplat", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 

Comentează știrea

Dobrogean
9 iunie 2017
Rugby

Pãcat...nu au mers deloc bine la acest turneu final jucãtorii nostrii...si...erau asteptãri mari.Au conditii bune de antenament,cazare,mâncare,cantonament la munte iarna,cantonament în Franta...În campionat au jucat bine dar la turneul final au fost sub asteptãri.PÃCAT.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4417 secunde