Campionatul Național de rugby juniori U16

CS Cleopatra adună succes după succes

1130

Articole de la același autor

Stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan" a găzduit, ieri, duelul dintre CS Cleopatra Mamaia și CSR Săcele, din etapa a IV-a a Campionatului Național de rugby juniori U16, zona Muntenia. 


Nici terenul greu și nici vântul puternic nu i-au împiedicat pe constănțeni să obțină cea de patra victorie din acest sezon, scor 30-0 (20-0), și privesc optimiști spre partida din deplasare, cu Steaua, de duminica viitoare, pe care și-o doresc să o câștige pentru a termina turul neînvinși. 


Trupa pregătită de Victor Bezușcu și Adrian Tinca a controlat jocul de la un capăt la celălalt și a reușit o victorie extrem de convingătoare. CS Cleopatra Mamaia a bifat al patrulea succes din acest sezon și foarte important este faptul că reușește să se apere aproape perfect. În cele patru dueluri de până acum, a încasat un singur eseu, în duelul cu CS Metrorex București, ocupanta locului secund în grupă. 


"Terenul a fost greu, dar jucătorii mei au gestionat mai bine momentele cheie, s-au adaptat rapid condițiilor de joc și au reușit să se impună. Mă bucură foarte tare faptul că nu avem probleme medicale în lot. Sărbătorim rapid victoria, iar de luni, o luăm de la zero, fiindcă ne așteaptă un meci greu, pe terenul celor de la Steaua. Ne dorim foarte mult să încheiem turul cu cinci victorii din cinci partide", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Victor Bezușcu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.955 secunde