Campionatul Național de rugby juniori U16

CS Cleopatra a spulberat-o pe Dinamo, la București

1924
CS Cleopatra a spulberat-o pe Dinamo, la București - cscleopatra-1491841619.jpg

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia s-au impus, ieri, pe stadionul "Florea Dumitrache" din București, împotriva celor de la CS Dinamo, scor 26-0 (19-0), într-o partidă din etapa a Vlll-a a Campionatului Național de rugby juniori U16, zona Muntenia. 


Trupa pregătită de Victor Bezușcu și Onal Agiacai a practicat un joc foarte bun, net superior dinamoviștilor, recompensat în final și cu un punct bonus ofensiv. 


Pentru CS Cleopatra, au marcat Sorin Pîndichi, Ionuț Spiridon, Mihai Lăcătușu și Ionuț Ignat - câte un eseu, Sorin Pîndichi - două transformări, Mihai Barbu - o transformare. 


"A fost o partidă mult mai dificilă decât o arată scorul. Mă bucură faptul că ne-am impus, însă nu sunt total mulțumit de joc. Personal, consider că puteam mai mult. Cu toate acestea, băieții au terminat meciul teferi, fără accidentări, iar acest lucru este cel mai important pentru noi", a declarat antrenorul Victor Bezușcu. 


Formația de pe litoral rămâne lidera autoritară a grupei, cu 24 de puncte - cinci victorii acumulate până acum. În etapa viitoare (7 mai, ora 13), CS Cleopatra Mamaia va susține, pe teren propriu, derby-ul grupei, contra CS Metrorex București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.453 secunde