Campionatul Național de rugby juniori U19

CS Cleopatra a pierdut finala cu Steaua

1832
8
CS Cleopatra a pierdut finala cu Steaua - finalachirondojan-1433691472.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă seara, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, CS Cleopatra a disputat finala Campionatului Național de rugby juniori U19 împotriva formației bucureștene CSA CSS Steaua. Constănțenii antrenați de Radu Nicolae Mocanu și Victor Bezușcu au pierdut meciul, scor 12-22 (0-7). 


Președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, este nemulțumit de arbitrajul de care a avut parte echipa sa și va depune o adresă către Federația Română de Rugby. 


"Arbitrajul a fost contra noastră. Asta s-a văzut imediat. Nu se poate să dai 32 de lovituri de pedeapsă într-o repriză. Era practic, una la minut. Au dat 32 lovituri de pedeapsă contra noastră. Vom face o adresă către Biroul Federal. A fost un arbitraj catastrofal, nu aveam nicio șansă!", a declarat, pentru "Cuget Liber", Vasile Chirondojan.


Comentează știrea

cojo
8 iunie 2015
adevar

in toata partida au fost 24 lovituri de pedeapsa 13 pentru steaua -11 pentru cleopatra,ori cineva il dezinformeaza pe domnul chirondojean pentru a gasi niste scuze cu privire la pierderea finalei ,ori este ............!!!!!!dovada este inregistrarea partidei-http://www.rugbytv.ro/2015/06/06/cs-cleopatra-constanta-csa-css-steaua-finala-mare-dnj-u19-06-06-2015.html

xxxx
8 iunie 2015
Pentru antrenorul emerit Cojo

Domnule antrenor emerit Cojo"caru"...ma bucur foarte mult ca ati facut analiza meciului inaintea celor de la Cleopatra.V-ati dorit cu adevarat binele echipei constantene,se vede din comentariile tale.Doar ca la meci ati uitat sa tineti cu echipa Constanteana.Sau poate nu stiai in ce culori joaca.Din pacate aici a ajuns rugby-ul dobrogean...suntem pe drumul cel bun. P.S.-Fara jucatorii de la Cleopatra erati terminati la nationala.Dar oricum in Cta mai exista doar o echipa...Tomitanii.Viitorul suna bine..

mihai
8 iunie 2015
pentru xxl

brea nea xxl, daca te ai uitat la alt meci inainte,prin top14 , sunt convins ca ai vazut pick&go din 5ul propriu pana in tereneul de tinta advers,ceea ce au incercat sa faca si cleosparta..dar nu le-a iesit. numara te rog cate pase au fost facute pe 3/4, zi mi si mie ce joc au facut in afara de pick&go urile previzibile,daca tot stii asa multe, mai bine te ai uita in curtea cleospartei si ai sta de vorba cu vreo 3-4 jucatori care deja au semnat acte cu echipe de super-liga si practic meciul asta nu i-a mai interesat,pentru ca deja ei sunt jucatori "profi". intreaba antrenorii, cum duminica trecuta dupa succesul rasunator cu echipa din focsani, ii alerga noaptea pe la 2 pe jucatori prin costinesti , ca deh sarbatoreau, ca de altfel si azi noapte pe la ora 2 erau in mamaia la hotel parc morti de beti sarbatorind locul 2. apoi dac ane uitam la tomitanii...campioni u16,u17,urmeaza u18. viitorul suna foarte bine,dar nu pentru cleopatra , care va trebui sa o apuce de la zero, adica u16, fara sa fure jucatorii altor cluburi.atentie mare xxl, esti intr-o grava eroare,iar daca esti vreunul din interiorul echipei stii bine despre ce vorbesc si nu ai cum sa contraargumentezi spusele mele.

Nea tutu
8 iunie 2015
rugby!!

Eu cred ca nu à dat cata hamsie trebuia!!!si pe deasupra era si ranceda!!!si ar trebui nea tutu sa invete ce inseamna modestie!!ça pana acuma era mare si tare rupea pe toata lumea si ia ta ca a revenit cu picioarele pe pamant!!

Adi
8 iunie 2015
Rugby

Salut băieți Pe mine ma interesează ce se întâmplă cu generatia asta? Se vor pierde la fel ca celelalte generați de până acuma ?Iar cu tomitani om vedea ce se va întâmplă și cu iei pentru mine este o generatie pierduta fiindcă nu au nici o continuitate cel putin la Constanța chiar daca sunt campioni . Si încercați sa nu mai faceți analize pripite despre munca altora !!!!!!!

Bestia Neagra
8 iunie 2015
Pentru Aripa de 3/4

Salut. Eu sunt un om dar tu cine esti? Din punctul de vedere a milioane de oameni,tu esti dovada ca o persoana poate trai fara creier. Cel mai bine pt sanatatea dvs si pentru stresul pe care-l acumulati zilnic va recomand sa va faceti un control amanuntit,chiar daca rezultatul il stim cu totii. Suferi de boala aia......de a te baga in treburile oamenilor. Ar trebui sa parasesti aceasta ramura sportiva si sa-ti continui practica de pup-in-curist in alta parte,poate iti vei face un viitor. Am observat ca aveti vaste cunostinte in rugby; Ce ati jucat? Rugby Challenge 2008/2010? In astia 60 de ani,cum de nu v-a remarcat nimeni ca jucator? Banuiesc ca nu esti mai tanar,dovada fiind: aspectul fizic si bogata podoaba capilara. In cazul in care gresesc, vi se potriveste expresia "Parul destept paraseste capul prost." Iar pentru informare, sportivii de la Hotel Parc sarbatoreau sfarsitul clasei a 12-a,ceea ce tu nu ai reusit.Dar va prindeau bine boscheti din care ii urmareati. Dupa cum observ iti dai cam des cu parerea despre unele echipe. Ce pot spune despre tomitani, echipa pe care o antrenezi doar cu numele, este ca nu are nici un viitor cat esti tu in preajma. Chiar daca ei inca nu stiu asta deocamdata. Si totusi pentru a disparea orice dubiu sau indoiala despre nivelele antrenorilor Cleopatrei si asa zisul tau nivel ,de ce nu organizati un amical intre cele doua echipe, cu garantia ca o sa fie multa lume incantata. Si faceti un efort sa adunati mai multi suporteri, nu doar parinti jucatorilor

dragos
9 iunie 2015
felicitari

Felicitari Cleopatrei pentru rezultatele obtinute in ultimii 3 ani competitionali! Este munca celor 2 antrenori, Nicu Mocanu si Victor Bezuscu, si a copiilor . Cred ca si finantatorul are partea sa de merit. Succes in viitor si felicitari pentru cei 4 de ani de munca in care eu v-am urmarit cu interes! Respect maxim, Cleopatra generatia '96-'97!

vasilica giolgau
30 iunie 2015
incantare

atentiune, politia limbii ramane e cu ochii pe voi ! incercati sa nu fiti sanctionati !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0873 secunde