Crosul SantaRun! Duminică, alergăm îmbrăcați în Moș Crăciun

149

Articole de la același autor

Duminică, 20 decembrie, începând cu ora 11.00, constănțenii vor alerga costumați în Moș Crăciun și se vor bucura, într-un alt mod decât cel tradițional, de venirea sărbătorilor de iarnă.

Organizat de Asociația Sportivă "Sanasport", Crosul SantaRun se desfășoară pe o distanță de 1,5 km, în jurul Parcului Operei din Con-stanța, startul fiind la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski".

Evenimentul sportiv-distractiv, care face parte din proiectul internațional "Maratonul Nisipului 2016", are ca scop promovarea sportului de masă în rândul comunității și a singurului maraton din Europa care se desfășoară pe nisip. La sfârșitul alergării, participanții vor fi premiați, vor primi ceai și vin fiert, iar atmosfera va fi întreținută cu muzică și multă voie bună.

Cursa de alergare "SantaRun", organizată în parteneriat cu Primăria Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, este a doua din ciclul de evenimente de pregătire pentru Maratonul Nisipului 2016, după inedita cursă "HelloWeRun", din data de 31 octombrie.

Evenimentul internațional "Maratonul Nisipului" - ediția a III-a va avea loc în data de 27 martie 2016, în stațiunea Mamaia, se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță și reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a noului litoralul românesc la nivel inter-național. Evenimentul conține trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) și cursa de 10 km și inedita cursă populară "Family Run", care dorește să promoveze sportul în familie și să lupte împotriva obezității infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România.

Sportul nu e chin, e plăcere!

"SantaRun este o cursă prin care ne dorim ca oamenii să resimtă bucuria sărbătorilor de iarnă, așa cum o făceau când erau copii. Am ales o distanță mai mică decât cea cu care s-au obișnuit alergătorii noștri tradiționali, deoarece ne dorim ca din ce în ce mai mulți oameni să vină, să se bucure de alergare, să socializeze și să simtă că sportul nu este un chin, ci o adevărată plăcere. La finalul cursei, participanții vor fi serviți cu ceai și vin fiert din partea noastră și se vor bucura, cum se cuvine, de venirea sărbătorilor", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Sportive "Sanasport", Daniel Antonaru, managerul proiectului internațional "Maratonul Nisipului".

Cei interesați să participe la cursa "SantaRun" sau la Maratonul Nisipului 2016 se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Social : Vine Moșul și la tine…
Pagina a fost generata in 1.197 secunde