Cristina Dinu, calificată în turul secund la ITF Mamaia Trophy

167
Cristina Dinu, calificată în turul secund  la ITF Mamaia Trophy - cristinadinu-1472660318.jpg

Articole de la același autor

În această săptămână, pe zgura celor patru terenuri de la Tenis Club Idu Mamaia se desfășoară cea de-a V-a ediție a turneului Mamaia Idu Trophy Comvex, competiție feminină inclusă în circuitul PRO ITF și dotat cu premii în valoare totală de 25.000 dolari.

În urma celor trei zile de confruntări din calificări, șase jucătoare din România au reușit să acceadă pe tabloul principal: Daiana Negreanu, Elena Teodora Cadar, Elena Bogdan, Oana Simion, Irina Fetecău și Ilona Ghioroaie, alături de moldoveanca Anastasia Vdovenco și italianca Anna Remondina.

Miercuri, în primul tur de simplu, Cristina Dinu, finalista de anul trecut și favorita numărul doi, a învins-o pe Elena Bogdan, cu 6-7 (5), 7-5, 6-2, și va juca în turul secund în compania italiencei Angelica Moratelli, care trecut la rândul ei de o jucătoare din Argentina, Julieta Estable. Miriam Bianca Bulgaru a dispus de Anna Remondina, scor 2-6, 7-5, 6-0, , Oana Simion s-a impus în fața Dianei Mihail, cu un impresionant 6-1, 6-0, iar moldoveanca Anastasia Vdovenco a trecut de Daiana Negreanu, scor 6-0, 6-3.

La dublu, perechea Irina Bara/Mihaela Buzărnescu, favorita principală a competiției a trecut ușor, scor 6-2, 6-2, de cuplul Elena Cadar/Irina Fecătău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1147 secunde