Cristian Pletea, fără adversari la Campionatul Național

162
Cristian Pletea, fără adversari la Campionatul Național - cristianpletea-1494864665.jpg

Articole de la același autor

Membru al lotului național de seniori la doar 17 ani, speranța tenisului de masă românesc, Cristian Pletea (LPS "Nicolae Rotaru" Constanța), a defilat în probele Campionatului Național de juniori l, ce s-a desfășurat, week-end-ul trecut, la Slatina. 


Pe tabloul de simplu, constănțeanul pregătit de Stelian Hașoti, Viorel Filimon și Elena Sebe a câștigat medalia de aur după ce a obținut cinci victorii în care a cedat doar patru seturi. 


În ultimul act, Pletea l-a învins cu 4-2 pe Rareș Sipoș. Cei doi finaliști au făcut pereche și în proba de dublu, acolo unde n-au avut adversari. În drumul către medalia de aur, cei doi sportivi au înșirat victoriile fără mari emoții. 


La dublu mixt, Cristi Pletea a făcut cuplu cu Adina Diaconu, campioana națională din proba feminină, însă au pierdut finala contra perechii Rareș Sipoș/Andreea Dragoman, scor 2-3. 


O evoluție remarcabilă a realizat și Mihaela Plăeașu, de la CS Farul Constanța, cea care a cucerit medaliile de bronz, în probele de simplu, dublu (alături de Andreea Postudor) și dublu mixt (împreună cu Florin Spelbuș). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6213 secunde