Cristian Pletea, cel mai valoros tânăr jucător de tenis de masă din Europa

229
Cristian Pletea, cel mai valoros tânăr jucător de tenis  de masă din Europa - cristianpletea-1505147329.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanul Cristian Pletea și-a demonstrat încă o dată măiestria, la Europe Youth Top 10, competiție individuală rezervată celor mai valoroși tineri jucători de tenis de masă ai continentului, ce s-a desfășurat, zilele trecute, la Worcester (Marea Britanie).

Sportivul legitimat la LPS "Nicolae Rotaru" a înregistrat opt victorii și un eșec și a încheiat concursul pe prima poziție, cu 17 puncte. Meciul care a decis campionul a fost cel împotriva grecului Ioannis Sgouropolus, în fața căruia pierduse la mare luptă, în iulie, la Campionatul European de tineret de la Guimaraes. De data aceasta, Cristian Pletea s-a impus fără probleme, scor 4-0 (11-8, 11-5, 11-6, 11-5).

Un alt sportiv român, Rareș Sipoș, a terminat turneul pe locul 9.

De asemenea, pe tabloul feminin, un parcurs parcă tras la indigo a avut Adina Diaconu. Românca a acumulat 17 puncte, după ce a reușit să câștige opt partide și să piardă una singură. Alte două sportive din România au avut evoluții decente la Worcester: Andreea Dragoman - locul 8, Tania Plăian - locul 9.

În concursul cadeților, a fost prezentă doar constănțeanca Elena Zaharia (CS Farul), cea care a obținut cinci victorii din nouă meciuri, și s-a clasat pe locul 7. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4751 secunde