Cristian Ciocan a cucerit titlul WBO European. Urmează partida cu Klitschko?

323
Cristian Ciocan a cucerit titlul WBO European. Urmează partida cu Klitschko? - ciocan-1476633327.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, "greul" boxului românesc, Cristian "Hammer" Ciocan, a câștigat titlul WBO European după ce l-a învins la puncte pe turcul Erkan Teper, după 12 reprize, în gala profesionistă de la Hamburg. În urma acestui succes, românul a devenit principalul challenger la titlul mondial și poate lupta pentru supremație împotriva legendarului ucrainian Wladimir Klitschko. 




Boxerul român Viorel Simion și-a apărat cu succes centura IBF Inter-Continental la categoria pană, după ce l-a învins la puncte pe spaniolul Andoni Gago, vineri seară, după 12 reprize, în gala "Noaptea Campionilor - Bombardament în arenă", desfășurată la Circul Globus din București. 


Cei trei arbitri judecători au dat câștig de cauză românului chiar dacă l-au depunctat pe acesta în ultima repriză pentru împingeri repetate, scor 115-112, 114-113, 118-109. Tot în gala de vineri seară, Bogdan Dinu a dispus de georgianul Davit Gorghiladze la categoria grea și a rămas neînvins în carieră, bifând a 16-a victorie din tot atâtea partide.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7967 secunde