Cosmin Pașcovici nu mai continuă la FC Farul

1223
1
Cosmin Pașcovici nu mai continuă la FC Farul - pascovici-1310313514.jpg

Articole de la același autor

Fundașului de 33 de ani i s-a încheiat contractul cu clubul, iar înțelegerea nu a fost prelungită. După jocul - școală de sâmbătă, "marinarii" au renunțat și la alți jucători.

FC Farul s-a despărțit de fundașul stânga Cosmin Pașcovici (33 de ani), cele două părți neajungând la un acord pentru prelungirea înțele-gerii care a expirat în această vară.
Pe lângă Pașcovici, i s-a terminat contractul și unui alt fundaș, Liviu Ștefan, clubul neluând deocamdată vreo decizie. După jocul - școală de sâmbătă, Farul s-a hotărât, în schimb, asupra mai multor jucători din lotul actual, la unii dintre cei în probe renunțând, în vreme ce tinerii din pepinieră, pe care antrenorul Marian Pană nu va conta, se vor întoarce la grupele lor.
Sâmbătă, s-au jucat trei reprize, primele două de 30 de minute, iar a treia de 20 de minute. Au jucat "Albii": Buciulescu (Țăndărei) - Al. Ion, E. Stanca, L. Ștefan, Sescio-reanu - Chehaia, Păduraru, Banoti, Husein - Șt. Ciobanu, Bubuleandră cu "Albaștrii": Zdrâncă - Ad. Barbu, Vlaicu, Gospodin, Stanca - Ad. Mihai, Stăncioiu, Pelican, I. Lupu - Paraschiv, D. Forminte. În reprizele doi și trei, au mai fost folosiți C. Vasile - Boritz, Nițescu, Fl. Bănuță, Amariei, Conțu, Sascău, M. Soare, Buzea, R. Oprea, Dedu (CS Oto-peni) și Dutciuc, ultimul marcând și singurul gol al meciului, în repriza a treia, cu cinci minute înainte de final.
Printre alții, s-a renunțat la Banoti și Dedu, iar în privința lui Dutciuc aceeași decizie era luată mai demult. Jucătorii asupra cărora antrenorii Farului nu s-au edificat vor mai fi urmăriți și săptămâna aceasta, la două amicale, cu Eolica Baia, miercuri seară (13 iulie), pe terenul mare, și cu Dunărea Călă-rași, în deplasare, sâmbătă, 16 iulie, de la ora 11.

În privința lui Cătălin Vlaicu, încă nu s-a stabilit nimic. Farul a purtat, sâmbătă, o primă rundă de discuții cu stoperul de 28 de ani, urmând să mai vorbească după meciul cu Eolica Baia.
Clubul constănțean a ajuns în schimb la un acord cu Ionuț Lupu, care va rămâne în lot, însă antrenorii vor face o evaluare la fiecare început de tur și retur, când se vor pronunța în privința păstrării sau nu a jucătorului, în funcție de cum se va implica la antrenamente și meciuri.
În această dimineață, grupul jucătorilor constănțeni (10 fotbaliști) va efectua vizita medicală, antre-namentul fiind programat la ora 17.30. Restul fariștilor vor face controlul medical mâine dimineață.



Comentează știrea

rechinashu
11 iulie 2011
pasco italiano

e pasco...pasco italiano:)))...multumim pasco, atat cat ai mai putut in ultimul an... FORZA FARUL!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3354 secunde