Copiii și balonul oval. Sâmbătă, Cupa 1 Iunie la mini-rugby

230

Articole de la același autor

Sâmbătă, 28 mai, între orele 9.30-11.30, ACS Rugby Team Constanța organizează, pe stadionul "Mihail Naca" din strada Primăverii, Cupa 1 Iunie la mini-rugby, eveniment inclus în cadrul proiectului "Rugby-ul, valori pentru viață", finanțat de Consiliul Județean Constanța, destinat copiilor cu vârste de 10, 12 și 14 ani.

La această a doua etapă, participă șase echipe, aproximativ 250 - 300 de copii, cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani. La finalul competiției, copiii vor primi sucuri și dulciuri.

"Cupa 1 Iunie este a doua etapă din proiectul «Rugby-ul, valori pentru viață», proiect finanțat de Consiliul Județean Constanța, care se desfășoară în perioada mai - decembrie și are ca scop alcătuirea selecționatelor U10, U12, U14, dar și a echipelor de club din județul Constanța. Responsabili cu alcătuirea selecționatelor sunt Dumitru Barbu la U10, Adrian Tinca la U12 și Radu Nicolae Mocanu la U14.

În afară de acești antrenori ai selecționatelor, în județul Constanța sunt cinci zone în care selecția și pregătirea copiilor sunt conduse de antrenori coordonatori, câte unul pentru fiecare regiune, respectiv Constanța, Năvodari - Săcele - Corbu, Hârșova - Ghindărești, Medgidia și Mangalia. Coordonatorii zonelor își selecționeză jucătorii din trei pană la cinci unități școlare aflate în imediata apropiere", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele ACS Rugby Team Constanța, Florian Constantin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3779 secunde