Constantin Stamate s-a întors la Farul

2066
Constantin Stamate s-a întors la Farul - a1cbf276748410841cb4cb610045d57a.jpg
Revenirea oficialului "marinarilor" s-a făcut ieri, la cererea clubului, care are nevoie în continuare de serviciile lui Stamate.

Instalat luni în funcția de președinte executiv, Sevastian Iovănescu l-a dorit în staff-ul său și pe Constantin Stamate, iar patronii clubului au acceptat fără rezerve această solicitare.
"Le-am spus patronilor că, fără Gogu Stamate, e ca și cum clubul nu ar avea o mână. Avem nevoie de experiența și price-perea lui", a declarat, pentru "Cuget Liber", Iovănescu.
În fapt, este vorba de o revenire, după ce Stamate se retrăsese din funcția de director al departamentului organizare în urmă cu 16 zile, declarând atunci că a solicitat încetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, din pricina unor motive personale (moartea mamei sale), probleme care reclamau o perioadă de pauză, întrucât i-au afectat și starea de sănătate și îl împiedicau să facă față cu brio sarcinilor de serviciu.
"Clubul m-a chemat înapoi și nu puteam refuza această solicitare", ne-a spus Constantin Stamate. "Domnul Stamate solicita-se o perioadă de odihnă. Este binevenit oricând la Farul", a punctat și patronul Giani Nedelcu.
De sâmbătă, cu excepția zilei de luni, când au participat la lecția deschisă (practică) susținută de antrenorul Marius Șumudică la cursul Pro, jucătorii Farului au avut pauză, urmând a reveni la pregătire în această după-amiază.
"Le-am lăsat câteva zile libere băieților, ținând cont că săptămâna trecută a fost solicitantă pentru noi (am jucat din trei în trei zile), iar următoarea partidă, cu Delta, e duminică, de la ora 13. Vom avea un meci greu, de orgoliu, contra unei echipe puternice și incomode, care e pregătită de un antrenor bun. Important este să tratăm această partidă ca pe ultimele, indiferent de absențele tulcenilor. Dacă vrem să terminăm campionatul în primele două locuri, ne trebuie trei puncte și acum", a spus, pentru "Cuget Liber", Marius Șumudică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Sport : Tunete și fulgere peste "Arcul de Triumf"
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" caută a patra victorie la rând
Miercuri, 28 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" vor să ajungă lângă podium
Pagina a fost generata in 0.3949 secunde