Constănțenii Vlad și Ionuț Caraș, cei mai buni luptători din țară

370
Constănțenii Vlad și Ionuț Caraș, cei mai buni luptători din țară - fratii-1487605410.jpg

Articole de la același autor

Două din cele mai bune produse ale luptelor constănțene din ultimii ani, frații Vlad și Ionuț Caraș, și-au demonstrat încă o dată valoarea la Campionatul Național U23 de la Timișoara.


După ce au câștigat aurul la seniori, în urmă cu o săptămână, cei doi frați au repetat isprava și la tineret.


Vlad Caraș (22 de ani), legitimat acum la Clubul Sportiv Municipal Reșița, nu a avut adversar la lupte libere, categoria 130 kg, confirmându-și supremația pe plan național.


Fratele său mai mic, Ionuț Caraș, (20 de ani), a produs surpriza plăcută în limitele categoriei 75 kg, la greco-romane, împotriva unui sportiv ucrainian aflat în plin proces de naturalizare. Ionuț s-a transferat la începutul lunii de la CS Steaua București la rivala Rapid.


Cei doi frați au începutul luptele la Constanța, sub supravegherea antrenorului de la LPS "Nicolae Rotaru", Ioan Giuglea, apoi din considerente financiare au fost "obligați" să facă pasul spre alte cluburi din țară.


"Dacă la Vlad mă așteptam să câștige aurul, la Ionuț eram un pic îngrijorat. Știam că va veni acest ucrainian și că va fi dificil de doborât. Din păcate, nu am putut fi alături de el, fiind internat, însă nu a fost deloc singur. A fost încurajat de antrenorul său de la Rapid, Ionel Tase, și de primul om care a văzut potențial în el, Ioan Giuglea. La pauză, când ucrainianul avea 6-0, cel din urmă le-a spus tuturor să stea liniștiți că Ionuț se va impune. Cei de la Steaua nu l-au considerat valoros și l-au lăsat să plece. Mă bucur că a reușit încă o dată să le închidă gură și să arate ce poate", a declarat Ion Caraș, tatăl celor doi campioni, fost practicant de lupte.
În continuare, Vlad Caraș va pleca în Ucraina, iar Ionuț spre Bulgaria, acolo unde vor lua parte la două turnee internaționale amicale de mare anvergură, în pregătirea Campionatelor Europene de Tineret din martie. De asemenea, în premieră, cei doi frați vor reprezenta România la Campionatul Mondial Universitar din toamnă, ce va avea loc pe continentul asiatic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8857 secunde