Constanța și-a desemnat cel mai rapid Moș Crăciun, la Crosul SantaRun

227

Articole de la același autor

Parcul Operei din Constanța a devenit, ieri, loc de întâlnire pentru aproximativ 30 de Moși Crăciun. Ei nu s-au reunit să pună la punct ultimele detalii pentru livrarea cadourile, ci să participe la prima ediția a Crosului SantaRun.

Traseul competiției nu a fost foarte greu, 1.5 km în jurul Parcului Operei. Deși, în mod normal, Moș Crăciun oferă cadouri, de data aceasta rolurile s-au inversat. Organizatorii au oferit tuturor participanților câte o medalie și i-au premiat pe primii cinci care au trecut linia de finiș.

Primul care a trecut linia de sosire a fost Cătălin Jitcovici, urmat de Ionuț Nenovici și de Gheorghe Romașcanu.

Cătălin a fost câștigătorul crosurilor 1 Decembrie și HelloWeRun. De curând, el a obținut legitimarea la CS Farul, unde îl are ca antrenor pe Alin Larion.

"A fost cam greu, pentru că ieri am venit din cantonament și sunt un pic cam obosit. A fost un traseu frumos, cu o atmosferă prietenoasă", a declarat Cătălin, la finalul cursei.

La fete, pe primul loc s-a clasat Diana Vlad, podiumul fiind completat de Anastasia Fotu și Mădălina Damian.

"Cursa nu a fost neapărat ușoară, e scurtă, dar eu sunt obișnuită cu cursele lungi și aici a fost una de viteză, trebuie să te setezi altfel și să ai un ritm mai intens", a afirmat Diana, după înmânare premiului.

Crosul SantaRun a fost organizat de Asociația SanaSport, în parteneriat cu Primăria și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. Competiția este inclusă în proiectul internațional "Maratonul Nisipului 2016".

"Ne așteptam într-adevăr să vină mai multă lume pentru distracție, nu neapărat pentru sport. Scopul nostru a fost să realizăm o mișcare sportiv-distractivă", a declarat Daniel Antonaru, președintele SanaSport. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3587 secunde