Constanța, din nou pe podium la Naționalele de karting

732
3

Articole de la același autor

Etapa a V-a a Campionatului Național de Karting - Dunlop, penultima a sezonului din 2013, a mai adus un trofeu pe Litoral, prin pilotul constănțean Răzvan Onoaie, de la clubul CRG Kart. În vârstă de doar 8 ani, tânărul "Schumacher" a urcat pe a treia treaptă a podiumului în cursa de pe pista Prejmer - Brașov, asigurându-și un loc, la final de campionat, între primii trei cei mai buni piloți de la clasa Pufo. 

Îndemânarea tinerilor piloți de karting ai Constanței s-a ridicat, încă o dată, la înălțimea așteptărilor, așa fel încât, zilele trecute, la etapa a V-a a Campionatului Național de Karting, organizată de către Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS), cei doi participanți de la malul mării, Răzvan Onoaie și Gabriel Badea Hahui, au obținut două clasări bune, din care una pe podium!

Cursa a avut loc la Brașov, pe pista modernă de la Prejmer, recent pusă în funcțiune, care îndeplinește cele mai înalte standarde adoptate de Comisia Internațională de Karting, ca organism de specialitate al Federației Internaționale a Automobilului.

Lupta a fost una aprig disputată de această dată, finalul sezonului apropiindu-se, iar piloții încercând să-și definitiveze drumul către topul clasamentului general.

De la Constanța, cel mai bun pilot al momentului, Răzvan Onoaie, participant în clasa Pufo, a încins pista de sub Tâmpa luându-și un avans important față de ceilalți concurenți, atât în prefinală, cât și în finală. Practic, lupta pentru primul loc s-a dat între cei trei piloți care formează podiumul la general, însă constănțeanul a fost depășit pe final, ajungând în cele din urmă pe poziția a treia.

Cel de-al doilea elev al antrenorilor Daniel Pisică și Dudu-Florin Senchea, Gabriel Badea Hahui (6 ani), a avut, de asemenea, o evoluție bună. El a concurat la clasa Kid, reușind să ajungă la linia de finish pe poziția a patra. Un rezultat frumos, având în vedere că se află la debutul "carierei" de pilot.

"Au fost curse spectaculoase. Copii s-au luptat și au dovedit că pun pasiune în ceea ce fac. Karting-ul este un sport frumos, care merită urmărit. La etapa viitoare ne așteptăm și de la Gabi să urce pe podium!", ne-a spus unul din părinții piloților.

Ultima etapă a sezonului va avea loc la București, pe pista de la AMC Kart, în perioada 21-22 septembrie, acolo unde micii piloți vor încinge motoarele în lupta care va decide campionii anului 2013.

Comentează știrea

hermes handbags dark blue
18 mai 2014
hermes handbags dark blue

hermes bags prices list Stiri Sport : Constanța, din nou pe podium la Naționalele de karting | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handbags dark blue http://www.kurtz.se/hermes-handbags-dark-blue-hermes-handbags-red-1152.aspx

price hermes bags
19 mai 2014
price hermes bags

hermes wallet price uk Stiri Sport : Constanța, din nou pe podium la Naționalele de karting | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online price hermes bags http://www.vertexstores.com/images/britain-hermes-handbags-price-hermes-bags-9558.asp

MBT Kipimo Shoes
3 iunie 2014
MBT Kipimo Shoes

buy mbt shoes uk online Stiri Sport : Constanța, din nou pe podium la Naționalele de karting | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Kipimo Shoes http://www.lapress.org/mbtshoesonline/mbt-shoes-uae.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Curse de karting în Costinești
Pagina a fost generata in 1.393 secunde