Constanța are o dublă campioană națională la tenis de masă

173

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național individual de tenis de masă juniori III.

La simplu feminin, Camelia Mitrofan, de la CS Farul, a fost cea care a câștigat locul I, urmată de Diana Radu (LPS Slatina) și de colega sa Elena Zaharia (CS Farul).

La dublu feminin, Camelia și Elena au obținut titlul de campioane naționale, pe locul doi s-au clasat Iulia Sapungiu și Diana Radu (CS Top Arena Topoloveni), iar pe trei, Bianca Matei și Raluca Stănescu (CS Top Arena Topoloveni).

Camelia și-a mai trecut în palmares și o medalie de bronz la dublu mixt, unde a făcut pereche cu Bogdan Iacob (CS Pristavu Câmpulung). Aurul a fost câștigat de Andrei Tomică/Raluca Guceanu (ACS Spartac București/CSTA București), iar argintul, de Andrei Miron și Adina Bălan (CSM Buzău).

Iată care sunt rezultatele la simplu masculin: 1. Bogdan Ionescu (CSM Buzău), 2. Bogdan Poteraș (CSM Buzău), 3. Matei Dumitrescu (ACS Spartac București).

La dublu masculin, podiumul a fost: 1. Bogdan Poteraș/Bogdan Ionescu (CSM Buzău), 2. Andrei Tomică/Bogdan Iacob (ACS Spartac București/CS Pristavu Câmpulung), 3. Paul Szilaghi/Andrei Miron (CSS Odorheiu Secuiesc/CSM Buzău). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6188 secunde