Alianță în rugby-ul constănțean

Conducătorii RCJ Constanța și CS Cleopatra își strâng mâna

445
5
Conducătorii RCJ Constanța și CS Cleopatra își strâng mâna - rugbycleopatrarcj-1363889367.jpg

Articole de la același autor

Într-o perioadă în care rugby-ul constănțean stagnează pe primul plan competițional, două cluburi își strâng mâna pentru un viitor mai bun. Astfel, conducătorii CS Cleopatra și RCJ Constanța au convenit, ieri, să se ajute reciproc și să acorde rugby-ului juvenil mai multă atenție. 

"Îmi face deosebită plăcere să fiu într-un asemenea colectiv inimos pentru rugby-ul constănțean. Nouă, celor de la CS Cleopatra, ne pare rău că în echipa RCJ sunt doar patru jucători care au crescut la clubul nostru de la 12 ani, inclusiv căpitanul echipei, Cristian Munteanu. Normal, ar fi trebuit să fie zece. Îmi pare rău că aceștia sunt la alte cluburi, mai ales că acele cluburi vor fi adversarele RCJ", a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 

Comentează știrea

linia II ITC
22 martie 2013
demascarea

Si pe aceasta cale tragem un semnal de alarma privind faptul ca personajul din fotografie este unul nefrecventabil si care se face vinovat de furtul echipamentului de joc platit din banii personali ai jucatorilor de la echipa CONSTRUCTORUL ITC. echipa pe care dealtfel acest INDIVID a distrus-o numai din dorinta de pune mina pe baza sportiva de la Badea Cartan. Aceasta echpa avea o traditie de peste 3 decenii si numai intr-un singur an, INDIVIDUL a si desfiintat-o. Rusine !

ITC
22 martie 2013
pt linia II ITC

Te-as vota si cu "+" pt ca e adevarat ca Chirondojan a distrus ITC-ul ca sa puna mana pe baza sportiva si cu "-" pt ca ai fost partas la aceasta nemernicie!

cojo
22 martie 2013
rugby

in ce consta acest ajutor reciproc,daca nu va suparati?

linia II ITC
22 martie 2013
raspuns pt Cojo

Ajutorul pe care il va da Cleopatra catre RCJ consta intr-un rand de echipament ! Evident cel furat de la echipa de seniori Constructorul ITC !

rugby
22 martie 2013
Va doresc sa...

.. va strangeti mainile la tocul usii! :)))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7013 secunde