Școala Veche, lecție de baschet 3x3

262

Articole de la același autor

Școala Veche, echipă care a reprezentat România, în această vară, în competițiile internaționale de baschet 3x3, a câștigat Superbet Constanța Street Play, a șaptea etapă din circuitul național Sport Arena Streetball Tour.

Turneul încheiat, duminică, pe esplanada Perla din Mamaia, a fost dominat de echipa bucureșteană, alcătuită din Mihai Văcărescu, Bogdan Sandu, Marius Ciotlăuș și Cezar Bărăgău, care a câștigat toate cele șase meciuri înainte de expirarea timpului regulamentar de 10 minute. Cei patru i-au învins în finală pe marii lor rivali de la Rahova’s Finest, scor final 21-7.

Cele două terenuri de baschet instalate în apropierea plajei din Mamaia au fost principalul punct de atracție pentru două zile, mii de spectatori oprindu-se pentru a urmări partidele, dar și pentru a participa la concursurile care le-au fost dedicate și la care au putut câștiga premii în bani sau obiecte oferite de partenerii competiției.

La Open feminin, echipa Agro Squad, cu Mihaela Chelariu, Sonia Vilcinschi, Alexandra Chițanu și Alexandra Anghel, de la CS Agronomia București, în componență, au câștigat turneul după o finală echilibrată, scor 16-13 cu Foxi Squad.

Demonstrațiile de slam-dunk, momentele de dans și execuțiile spectaculoase ale majoretelor au completat un week-end plin de distracție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4973 secunde