Circuitul Național de mini-rugby, la final. Încep eseurile pe nisip

495

Articole de la același autor

În week-end, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", viitorul rugby-ului românesc și-a dat întâlnire în prima etapă a Circuitului Național de mini-rugby, ediția 2017, competiție organizată de Federația Română de Rugby, în parteneriat cu CS Cleopatra Mamaia. 


Peste 400 de sportivi legitimați la 25 de cluburi din toată țara au luptat pentru a câștiga cele trei trofee puse în joc, la categoriile U8, U10 și U12. Echipa care s-a evidențiat cel mai mult în acest turneu a fost ACS Șoimii București. 


La categoria U8, cea mai valoroasă echipă s-a dovedit a fi ACS Șoimii București, urmată în clasamentul grupei de CS Șoimii Câmpia Turzii și CSU Suceava. La U10, CSO Pantelimon a învins în ultimul act, scor 5-0, pe Șoimii București, la capătul unei partide extrem de echilibrate. Medaliile de bronz au fost câștigate de Warriors Timișoara, după un meci cu CSS Bârlad, scor 15-10. CSO Ovidiu a terminat competiția pe locul 6. 


La categoria "regină" U12, ACS Șoimii București au reușit să o învingă pe AS Victoria Cumpăna, scor 15-10, și să-și mai adauge în palmares alte medalii de aur. În finala mică, Warriors Timișoara a trecut de RC Arieșul Mihai Viteazu, scor 15-0. 


"Îți trezește un sentiment plăcut să vezi atâția copii pe terenul de rugby. Ei reprezintă viitorul și trebuie să avem mare grijă de ei. Este o onoare pentru Constanța să fim gazdele primei etape a Circuitului Național de mini-rugby. Țin să mulțumesc pe această cale Federației Române de Rugby, dar și Primăriei Constanța pentru sprijinul acordat. Împreună suntem mai puternici și putem forma campionii de mâine", a declarat Vasile Chirondojan, președintele clubului organizator, CS Cleopatra Mamaia. 


Astăzi, debutează a opta ediție a turneului Oval 5 Beach Rugby România, în organizarea Federației Române de Rugby, CS Cleopatra Mamaia, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, împreună cu Primăria Constanța și mass media. 


S-au înscris la acest turneu 21 de formații masculine și 4 feminine. Toate meciurile vor avea loc pe nisipul din dreptul Complexului "Cleopatra" din stațiunea Mamaia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0298 secunde