Cine va juca pentru România în meciul de Fed Cup cu Marea Britanie

165
Cine va juca pentru România în meciul de Fed Cup cu Marea Britanie - cineva-1492013966.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarele Simona Halep (5 WTA), Irina-Camelia Begu (33 WTA), Monica Niculescu (47 WTA) și Sorana Cîrstea (61 WTA) vor alcătui echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Marea Britanie, care va avea loc, în zilele de 22 și 23 aprilie, la Tenis Club Idu Mamaia, în play-off-ul Grupei Mondiale ll. 


"Această întâlnire de Fed Cup, dintre echipele României și Marii Britanii, este un important eveniment sportiv al acestui început de an din România și ne bucurăm că jucăm la Mamaia, pe zgură. Mă bucur, de asemenea, că avem la dispoziție cea mai bună echipă, că fetele sunt sănătoase și pregătite să dea totul pe teren. Acesta este un meci pe care trebuie să-l câștigăm", a declarat căpitanul-nejucător al României, Ilie Năstase. 


Partida de la Tenis Club Idu din Mamaia se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (22 aprilie), urmând ca duminică (23 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu. 


România țintește menținerea în al doilea eșalon valoric al Fed Cup, după ce a fost învinsă de Belgia cu scorul de 1-3, în februarie, la București, în primul tur al Grupei Mondiale ll. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5884 secunde