Cine sunt laureații Cupei României la spadă

142
Cine sunt laureații Cupei României la spadă - cinesunt-1475509416.jpg

Articole de la același autor

Ultima reprezentație de spadă de la Constanța a avut loc duminică, la Complexul Sportiv "Tomis" din strada Flămânda, gazda celei de-a 20-a ediții a Cupei Farul - Memorial "Paul Călin", la masculin, seniori, individual. 


Aproximativ 50 de spadasini s-au întrecut în concurs, însă doar unul a fost desemnat câștigător. Cel mai iscusit în mânuirea spadei a fost Tradi Otto, de la CSU Târgu Mureș, care l-a învins pe Andrei Timoce, de la CSM Satu Mare, scor 15-4. Pe locul trei s-au clasat Alin Sbîrcia și Mario Persu, ambii de la CSU Craiova. 


Cel mai bun reprezentant al clubului gazdă a fost Sebastian Bezem, care a cedat în sferturile de finală, scor 9-15, în fața lui Mario Persu. 


În perioada 28 septembrie - 1 octombrie, în aceeași sală, s-a disputat și Cupa României la spadă seniori, masculin și feminin, individual și pe echipe. Câștigătorii celor patru probe de concurs au fost Greta Vereș (CSA Steaua București) - feminin, individual; Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare) - masculin, individual; CSU Craiova - masculin, echipe; CS Dinamo București - feminin, echipe. 


Din păcate, cluburile constănțene CSS 1 și CS Farul nu au urcat pe niciunul din cele patru podiumuri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7951 secunde