Cine sunt câștigătorii Campionatului de beach volley

178
1

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, s-a încheiat Campionatul Național de volei pe plajă, desfășurat în Mamaia. Timp de trei zile, în apropierea piațetei Casino, au avut loc meciuri de beach volley, de dimineață până seara târziu. Aflat la cea de-a doua ediție, campionatul a reunit aproximativ 44 de sportivi din toată țara.

Sub soarele arzător și nisipul încins, jucătorii au dat tot ce e mai bun în fiecare meci. Încă din prima zi, în urma partidelor, pe tabelă au fost notate numele jucătorilor ce s-au remarcat și au înaintat în jocurile campionatului.

Voleibaliștii aflați la malul mării au dat dovadă de profesionalism și au demonstrat că sunt într-o condiție fizică bună. Nu le-a fost nici prea greu, dar nici foarte ușor să îndure căldura de pe litoral.

Finala mică s-a disputat între tandemul Tudorel Farcaș - Ilie Gheorghe și Bogdan Bratosin - Doru Ghimeș. După un joc epuizant, de aproximativ 90 de minute, Tudorel Farcaș și Ilie Gheorghe au învins și au cucerit bronzul.

Aurul Campionatului și premiile cele mari au fost câștigate de către Andrei Laza și Marius Mascovici, care au trecut în finala mare, cu scorul de 2-1, de Bogdan Moisa și Adrian Holhoș.

În cele trei zile, spectatorii au avut parte de foarte multe concursuri, unde au fost premiați, însă organizatorii le-au oferit și o ploaie de premii celor care și-au susținut din tribune sportivii preferați. Comentatorul ultimelor meciuri de volei de pe litoral a fost nimeni altul decât Mihai Morar, care, alături de Cristian Brînză, directorul competiției, a comentat partidele și au întreținut o atmosferă continuă de distracție și voie bună.

Seara s-a încheiat cu un concert susținut de Skizzo Skillz, pe scena de lângă terenul de volei. Spectatorii s-au adunat rând pe rând, încă din timpul zilei. Obiectivul ediției a fost atins. Anul acesta, s-au înscris mai mulți sportivi în comparație cu anul trecut, distracția a fost la cote maxime, iar spectatorii au înconjurat terenul de volei încă de la primele ore ale dimineții.

Premiile oferite jucătorilor au fost în valoare de 2.000 de euro. 

Comentează știrea

Moisa
4 august 2014
Sa se știe ...

Din cauza incompetentei sau a "meciului cu dedicatie" arbitrilor finala mare s-a desfășurat cu mari probleme de arbitraj astfel încât a ieșit un mare fiasco.Cine a văzut meciul știe ...(ps abrudan moisa si Holhos adrian )

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7744 secunde