Cine sunt campionii maratonului Black Sea 10 K

198
Cine sunt campionii maratonului Black Sea 10 K - cinesunt-1475082191.jpg

Articole de la același autor

A doua ediție a maratonului "Black Sea 10 K" s-a desfășurat, timp de două zile, la Constanța, pe o vreme perfectă pentru alergare și într-o atmosferă de bună dispoziție. 


Ziua de sâmbătă a fost dedicată celor mici, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, care s-au întrecut la Crosul Copiilor, pe un traseu în organizat în Centrul Vechi al Constanței, cu start și sosire în Piața Ovidiu, câștigătorii fiind: 7-8 ani (1.000 m): băieți: Vlad Lomnaru; fete: Sara Nicole Petcu; 9-10 ani (1.000 m): băieți: Carol Popa, fete: Rianna Rotaru; 11-12 ani (1.500 m): băieți: Vlad Catană; fete: Casia Maria Damian; 13-14 ani (1.500 m): băieți: Ștefan Oprișan; fete: Cristina Stancu. 


Duminică, cu aproape 200 de participanți la start, a avut loc mult așteptata cursă pe distanța de 10 kilometri, cu startul și sosirea în Piața Ovidiu. La categoria open masculin, primul a sosit Maxim Răileanu, un pompier din Republica Moldova, urmat de Ionuț Ghiță și Cătălin Jitcovici. În competiția open feminin, pe prima poziție s-a clasat Cristiana Ghiță, care le-a devansat pe Maria Velișcu și Antoanela Manac, ultima fiind proaspăt revenită de la Campionatele Mondiale de triatlon tineret din Mexic. 


Evenimentul a fost organizat de Atena Sport Club, în parteneriat cu Consiliul Județean și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Asociația Sportivă Sanasport. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3668 secunde