Centrul Olimpic de la Năvodari ar putea trece în administrarea FR de Canotaj

412
1
Centrul Olimpic  de la Năvodari  ar putea trece  în administrarea  FR de Canotaj - centrul-1480092411.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă s-a retras acum patru ani din cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Elena Frîncu a rămas aproape de marea familie a sportului constănțean.

Recent recompensată cu titlul de membru de onoare al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, fosta șefă a DJST-ului a declarat că trecerea Centrului Olimpic de Canotaj de la Năvodari în administrarea Federației Române de Canotaj s-a făcut conform descentralizării.

"Centrul Olimpic de la Năvodari a fost realizat cu banii statului și aparține acestuia, însă, conform principiului descentralizării, MTS poate decide să schimbe administratorul bazei. Orașul Constanța a avut parte de multe facilități de-a lungul timpului, dar avea și mai mulți sportivi cu performanțe mai importante. Din păcate, acolo se mai pregătesc foarte puțini sportivi din județ și se pare că nu își atinge potențialul maxim de utilizare. Dacă statul consideră că este nevoie de o schimbare, fiindcă performanțele nu justifică cheltuielile, Centrul Olimpic poate fi dat fără probleme Federației Române de Canotaj sau Primăriei Năvodari, care să încerce la rândul lor revitalizarea întregii activități", a explicat Elena Frîncu. 

Comentează știrea

UNUL DIN SPORT... CICA
25 noiembrie 2016
MINCIUNI

MINCIUNI. MINCIUNI. MINCIUNI DOAMNA. ASA AI FACUT SI CU HIDROTEHNICA SI AI DE UNDE INCASA LA PENSIE.SA NU FIE CONFLICT DE INTERESE LA CAT INCASEZI. POATE SE SEZIZEAZA CINEVA..... UNDE E CEVA DE PAPA HOP SI TU ...CICA ASTA E VOLUNTARIAT LA EA....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4732 secunde