Cele mai tari meciuri de rugby, în luna ianuarie

898
Cele mai tari meciuri de rugby, în luna ianuarie - rugby-1482950802.jpg

Articole recomandate

Campioana României la rugby, Timișoara Saracens, va juca pe 14 ianuarie returul din grupa a 5-a a Challenge Cup, contra echipei Stade Francais, meci care va avea loc pe stadionul "Dan Păltinișanu", începând cu ora 14,00, informează site-ul competiției europene, consultat de Agerpres. 


Francezii au câștigat în tur, în octombrie, cu 27-0, partida de pe stadionul "Jean Bouin", dar obiectivul bănățenilor este victoria în con-fruntarea de propriul teren. 


Pe 20 ianuarie, timișorenii vor avea ultimul meci din grupă, în deplasare, returul contra scoțienilor de la Edinburgh. Stade Francais, care a pierdut săptămâna trecută cu 10-46 în Top 14, contra liderului Clermont, se pregătește pentru ultimul meci al anului din competiția internă, pe 31 decembrie, contra celor de la Brive. 


Și Edinburgh a pierdut, în ultima partidă din 2016 din campionatul PRO 12 (fosta Ligă Celtică), în fața rivalei Glasgow Warriors, cu 12-25, și a ajuns în subsolul clasamentului, la doar 6 puncte față de ultima clasată, echipa Zebre (Italia). 


În schimb Harlequins a învins, în campionatul Angliei, pe Gloucester, cu 28-24, și încheie anul pe poziția a 6-a în AVIVA Premiership. 


În clasamentul grupei a 5-a din Challenge Cup, cea de-a doua competiție valorică europeană rugbistică intercluburi, după patru etape, primul loc este ocupat de Harlequins, cu 17 puncte, urmată de Edinburgh Rugby, 15 puncte, Stade Francais Paris, 11 puncte, și Timișoara Saracens, 0 puncte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Sport : Simona Halep încheie anul pe locul 4 WTA
Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Sport : Prima carte de Aikido pentru copii
Pagina a fost generata in 0.8746 secunde