Cei mai rezistenți sportivi de la triatlonul TriChallenge

240
Cei mai rezistenți sportivi  de la triatlonul TriChallenge - ceimai-1473782752.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, stațiunea Mamaia a găzduit cea de-a VIII-a ediție a evenimentului internațional TriChallenge, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani. Încurajați de pe margine de mii de oameni și ajutați de o vreme superbă, cei peste 1.500 de participanți, din 10 țări, au realizat unul dintre cele mai frumoase spectacole sportive care au avut loc până acum pe litoralul româ-nesc.

După încheierea celor trei probe (înot, ciclism și alergare), cel mai rapid a fost Zsombor Deak (2 ore, 4 minute și 14 secunde), iar la categoria fete, câștigătoarea probei a fost Ștefania Ion (2 ore, 27 de minute și 12 secunde).

Festivalul sportiv TriChallenge Mamaia a continuat cu TriKids Challenge, competiție dedicată copiilor care iubesc înotul, mersul pe bicicletă și alergarea. Cei mici s-au întrecut în cadrul a două probe: aquatlon (înot și alergare) și duatlon (alergare și bicicletă).

Evenimentul s-a încheiat cu crosul Beach Run, unde participanții au avut de parcurs o distanță de 4 km pe plaja și promenada din Mamaia.

Competiția a fost organizată de Asociația Smart Atletic, cu sprijinul Federației Române de Triatlon și Primăriei Municipiului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3939 secunde