Ce vedete românești vin la campionatul de beach-volley

261
Ce vedete românești vin la campionatul de beach-volley - cevedete-1406915012.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, se încheie Campionatul Național de volei pe plajă, desfășurat, în ultimele două zile, în stațiunea Mamaia.

Așa cum în primele două zile, meciurile au început încă de la primele ore ale dimineții, și în ziua finalei partidele vor lua startul la ora 9.00 și se vor încheia abia seara.

După primele partide, Reșița este principala favorită, urmată fiind de Arad 1 și CSM Arad. Constănțenii de la CVM Tomis vor juca pentru semifinale.

Surprizele s-au ținut lanț pe tot parcursul turneului, unde spectatorii au avut parte de concursuri cu premii. Organizatorii au vrut ca, anul acesta, spectaculozitatea campionatului să se ridice la un alt nivel și din punct de vedere al jocului, al organizării, dar și al distracției. Pentru ca totul să fie complet, de la sport și până la petrecere, de la un asemenea eveniment de pe litoral nu puteau lipsi vedetele și muzica autohtonă.

Sâmbătă, responsabil cu atmosfera va fi MC Mihai Morar, care va comenta loviturile jucătorilor în teren și va binedispune publicul din tribune. De la ora 19.00, rapper-ul Skizzo Skillz este așteptat să încheie festivitatea de premiere "binidităt".

Pe terenul de volei de pe plaja Luv, va fi prezentă și Tania Budi, gazda campionatului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4373 secunde