Ce performanțe au voleibaliștii Tomisului în sezonul estival

407
Ce performanțe  au voleibaliștii Tomisului  în sezonul estival - ceperf-1406051270.jpg

Articole de la același autor

Deși cele mai multe cluburi sportive sunt în vacanță, iar antrenamentele vor începe abia de luna viitoare, cei mai buni jucători de la malul mării se pregătesc în loturile naționale. Aste se întâmplă și cu o parte dintre voleibaliștii de la CVM Tomis.

Alături de antrenorul Răzvan Parpală, jucătorii Adrian Aciobăniței, Radu Dediulescu și George Gavriz au jucat cu naționala României la Balcaniada de cadeți, desfășurată la Izvorani, pe care au și câștigat-o. În cadrul acestei competiții, Adrian Aciobăniței a câștigat premiul pentru cel mai bun jucător, dar și trofeul pentru cel mai bun atacant.

"Toți jucătorii care au fost la lot s-au achitat foarte bine de obligații. Ne bucură foarte mult titlul de MVP primit de Aciobăniței. Este un vârf de generație și, deși este mai tânăr, a știut să fie lângă echipă și să-și dovedească calitățile. Ne bucurăm pentru evoluția sportivilor noștri la lot. În ultimii trei ani, acesta a fost ritmul în care jucătorii noști au evoluat la nivel național", a declarat, pentru "Cuget Liber", Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis.

Din lotul naționalei juniorilor, fac parte Alexandru Muscină, Robert Vologa, Eduard Ocunschi, Mihai Tarța, Marius Iftime și Paul Cămui.

Joi, pe 25 iulie, la Ankara, va începe Balcaniada de speranțe, unde un alt antrenor constănțean, Radu Began, și voleibaliștii Ovidiu Darlaczi și Izet Levi fac parte din echipa națională.

v v v

Doi seniori de la CVM Tomis, Andrei Laza și Andrei Spânu, au participat la Campionatul Național de volei pe plajă, de la Oradea. Laza a ajuns până în finala turneului, alături de Marius Mascovits. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1717 secunde