Ce performanțe au avut veteranii constănțeni la Maratonul Internațional București

427
Ce performanțe au avut veteranii constănțeni la Maratonul Internațional București - ceperformante-1412619130.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 5 octombrie, la București, a avut loc cea de-a șaptea ediție a Maratonului Internațional București, unde au participat peste 9.000 de atleți, din aproximativ 55 de țări. 


La linia de start a probei de semimaraton, s-au aliniat și șase atleți constănțeni. Traseul tur de 21 km prin centrul Bucureștiului le-a oferit șansa participanților de a înregistra noi performanțe. Astfel, Vasile Apetroaie, de la CS Eforie, la categoria +45, a avut timpul de 1 oră, 23 min, 23 s; Gheorghe Romașcanu (+45), de la CS Pompierul, a avut timpul de 1 oră, 25 min, 19 s. De la Sana Sport, au participat: Alexandru Pop (+50), cu timpul de 1 oră, 30 min, 2 s; Dan Antonaru (+35), care a scos 1 oră, 28 min, 15 s; Adela Săraru, care a participat pentru prima oară, a avut timpul 1 oră, 53 min, 19 s; Sabin Vasile a ajuns la linia de finiș după 1 oră, 29 min, 20 s. 


Cu ocazia concursului internațional, a avut loc și Campionatul Național de maraton, unde s-au înscris alți trei constănțeni de la Sana Sport: Vasile Tilibașa (+45), a terminat cursa cu timpul de 3 ore, 12 min, 40 s, în timp ce Marian Piron (+50) a avut 3 ore, 19 min, 4 s. Diana Vlad (+35) a participat pentru prima dată la un maraton plat și a avut timpul 3 ore, 37 min, 20 s. 


Atleții au fost recompensați cu medalii inscripționate cu numele Constantinei Diță, campioană olimpică la Beijing, care a și dat startul probei de semimaraton. Cu ocazia acestei competiții,  Diță s-a retras din activitatea competițională. 


Alături de atleții profesio-niști, au luat startul și o serie de celebrități, sportivi sau nu, precum Andreea Răducan, Mihai Leu, Ciprian Sora, Adela Popescu, Andreea Raicu etc. Din toți participanții, românca Paula Tudoran este câștigătoarea Maratonului Internațional București. 


Pe constănțeni nu doar medaliile îi motivează, ci și faptul că au reușit să ajungă la sfârșitul cursei printre primii. Toți nouă spun că dacă vrei, reușești, însă nu trebuie să treacă nicio săptămână fără a face măcar un antre-nament. 


Odată cu sezonul rece, sportivii de la Sana Sport vor începe antrenamentele de iarnă. Nu există alergare în sală. Fie ploaie sau ninsoare, ei sunt pregătiți să alerge afară în orice anotimp. În fiecare duminică, ei invită pe oricine dorește să li se alăture la un antrenament pe plajă, în stațiunea Mamaia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Sport : Selecție la atletism, la stadionul "Farul"
Pagina a fost generata in 0.3882 secunde