Ce adversare vor avea jucătoarele românce în primul tur, la Wimbledon

199
Ce adversare vor avea jucătoarele românce în primul tur, la Wimbledon - noroc-1498841536.jpg

Articole de la același autor

Eliminată în sferturile de finală ale turneului WTA de la Eastbourne de către Caroline Wozniacki (6 WTA, Danemarca), scor 7-5, 4-6, 1-6, Simona Halep se gândește deja la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon (Marea Britanie), competiție care va debuta luni. Constănțeanca va întâlni, în primul tur, o jucătoare venită din calificări. 


Într-un posibil sfert de finală, Halep ar putea să joace cu britanica Johanna Konta. Dacă va trece de primul tur, Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre britanica Laura Robson și brazilianca Beatriz Haddad Maia, iar o posibilă adversară în optimi ar fi rusoaica Elena Vesnina. 


În primul tur la Wimbledon, Monica Niculescu (29 ani, 51 WTA) o va înfrunta pe Magdalena Rybarikova (Slovacia, 58 WTA), Sorana Cîrstea (27 ani, 62 WTA) o va întâlni pe olandeza Kiki Bertens (25 ani, 24 WTA), Irina Begu (26 ani, 69 WTA) o va avea ca adversară pe britanica Naomi Broady (27 ani, 108 WTA), în premieră, în timp ce Ana Bogdan (24 ani, 114 WTA), care pentru prima oară a intrat direct pe tabloul principal la un turneu de Grand Slam, se va duela cu Ying-Ying Duan (China; 27 ani, 64 WTA). 


Pe tabloul masculin, Marius Copil (85 ATP) va juca împotriva unui adversar venit din calificări, germanul Peter Gojowczyk (140 ATP). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0169 secunde