Câți bani va primi CSM de la Federația Europeană, după câștigarea Ligii Campionilor

231
Câți bani va primi CSM de la Federația Europeană, după câștigarea Ligii Campionilor - csmbucureti-1462804616.jpg

Articole recomandate

CSM București a reușit cea mai mare performanță a unei echipe de club a României, din ultimii 30 de ani. Președintele grupării din Capitală, Bogdan Vasiliu, a dezvăluit câți bani va câștiga clubul din partea Federatiei Europene de Handbal , după succesul din Liga Campionilor, scrie Digi Sport.



"În jur de 300.000 de euro am câștigat după acest succes. Din păcate, cu excepția fotbalului, nu cred că mai există vreo disciplină sportivă care să fie recompensată pe măsură pentru câștigarea Ligii Campionilor", a declarat Vasiliu, pentru prosport.ro.

Suma este într-adevăr infimă, dacă o comparăm cu cea pe care o va primi câștigătoarea UEFA Champions League: peste 54 de milioane de euro va încasa învingătoarea dintre Atletico și Real Madrid.

2016 este un an incredibil pentru CSM, care a câștigat și trofeul Challenge Cup, la volei, după o dublă victorie în fața turcoaicelor de la Trabzon. Challenge Cup este a treia competiție valorică a continentului, după Liga Campionilor și CEV Cup.

Înființată în urmă cu nouă ani, CSM București a disputat prima finală europeană din istoria sa, dar și a voleiului feminin românesc, ultima medalie datând din 1974, când Dinamo București a obținut medalia de bronz în Cupa Cupelor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : DNA îl reclamă pe Ponta la CSM
Pagina a fost generata in 0.6251 secunde