Cătălina Ponor va concura la Campionatul Național

426
Cătălina Ponor va concura la Campionatul Național - catalinaponor-1502461826.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Gimnastică organizează, în perioada 1-3 septembrie, în Sala Olimpia din Ploiești, Campionatul Național Individual Open și Campionatul Național al Reprezentativelor de Club - masculin și feminin, eveniment care marchează a 70-a ediție a Campionatelor Naționale, întrecere care a debutat în 1947, la Reșița.

Anul acesta, la competiție vor fi prezenți aproximativ 60 de sportivi legitimați la 17 cluburi din țară.

La ediția precedentă, de la Cluj, Larisa Iordache a câștigat cel de-al patrulea titlu consecutiv la individual compus, urmată de două vârfuri ale noii generații - Ioana Crișan (CNS Cetate Deva) și Carmen Glăvan (CS Farul Constanța), în timp ce, în disputa echipelor, CS Farul a recâștigat coroana de campioană după 14 ani, interval de timp dominat de CNS Cetate Deva, aflată acum pe poziția secundă. Trebuie menționate evoluția și titlurile obținute de Marian Drăgulescu sau Cătălin Ponor în finalele pe aparate, dar și prezența pe podium a numeroase nume noi.

Pe toți aceștia îi vom regăsi la Ploiești, într-o dispută a rivalităților valorice, a confirmărilor, a speranțelor și a ascensiunii sportivilor care bat la ușa marii performanțe la nivelul seniorilor.

Și anul acesta, delegația Farului este condusă de Cătălina Ponor, mentor și idol pentru viitoarele colegele sale mai mici, Carmen Glăvan, Ioana Stănciulescu, Silvia Sfiringu și Maria Holbură. De asemenea, de la CSS 1 Constanța va mai concura Gabriela Toader.

Programul competiției este următorul: vineri, 1 septembrie, în intervalul orar 16.00-18.30, va avea loc concursul masculin; sâmbătă, 2 septembrie, în intervalul orar 16.30-18.30, concursul feminin; duminică, 3 septembrie, între orele 11-14, finalele pe aparate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5419 secunde