Campionatele Europene de gimnastică

Cătălina Ponor ratează finala după un sol controversat

260
Cătălina Ponor ratează finala după un sol controversat - ponor-1492792596.jpg

Articole de la același autor

Gimnasta Cătălina Ponor, de la CS Farul, a ratat calificarea în finala la sol la Campionatele Europene de la Cluj, după ce arbitrii au revenit asupra notei sale, a declarat Anca Grigoraș, director tehnic în cadrul Federației Române de Gimnastică. 


Inițial, arbitrii au notat exercițiul Cătălinei cu 13,566, lucru care o situa pe poziția a patra, calificantă. După revizuirea notei, scorul a fost micșorat cu jumătate de punct, pentru că aceasta a ratat o cerință. Astfel că sportiva a primit în cele din urmă nota 13,066, care o situează pe poziția a 10-a, în afara finalei. 


v v v


Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cîmpian și Ioana Crișan au obținut, joi, calificarea în finalele la bârnă și individual compus la Campionatele Europene. 


Tripla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, Cătălina Ponor a încheiat calificările la bârnă pe locul 4, fiind notată cu 14,066. 


Olivia Cîmpian și Ioana Crișan, aflate la primul concurs major de seniori din carieră, au obținut calificarea în finală la individual compus de pe locurile 26 (50,481 puncte), respectiv 29 (50,199 puncte). 


În concursul masculin, România are un singur gimnast rămas în cursa pentru medalii, Marian Drăgulescu, acesta asigurându-și participarea în finalele la sol și sărituri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5956 secunde