Cătălina Ponor, decorată de președintele Klaus Iohannis

299
1
Cătălina Ponor,  decorată de președintele Klaus Iohannis - catalinaponor-1493227037.jpg

Articole de la același autor

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, ieri, decretele pentru decorarea gimnaștilor Cătălina Ponor, Larisa Iordache și Marian Drăgulescu pentru merite deosebite obținute la Campionatul European disputat, zilele trecute, la Cluj. Astfel, constănțencei Cătălina Ponor și lui Marian Drăgulescu le-a fost oferit Ordinul Național "Serviciul Credincios" în grad de Ofițer, iar Larisei Iordache - Ordinul "Meritul Sportiv", clasa a lll-a, cu o beretă.

"Prin muncă, determinare și perseverența de care au dat dovadă, cei trei sportivi au adus încă o dată recunoaștere internațională gimnasticii românești", se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Cei trei sportivi sunt singurii tricolori care au obținut medalii la concursul continental: Marian Drăgulescu - aur la sol și argint la sărituri, Cătălina Ponor - aur la bârnă și Larisa Iordache - bronz la bârnă. 

Comentează știrea

fan
27 aprilie 2017
bravo

CATALINA CHIAR DACA ERA MENAJERA MERITA SA FIE DECORATA NUMAI PENTRU CUM ARATA. SUNT O MULTIME DE PROASTE CARE SUNT 'DECORATE" ALESE MISSURI SI PISSURI DE O PROSTIE FEROCE. CATALINA ,SA FII FERICITA!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5441 secunde