Cătălin Jitcovici și Antonia Mariș sunt câștigătorii Crosului Olimpic

844

Articole de la același autor

Aproape 250 de constănțeni au participat, ieri, la ediția a 28-a a Crosului Olimpic, o competiție devenită tradiție la Constanța. 


Forfota a început dis de dimineață în fața Sălii Sporturilor. Prezenți la eveniment au fost Claudiu Teliceanu, director executiv al Direcției Județene de Sport și Tineret Constanța, Mihai Orzan, inspector DJST, Ilie Floroiu, director executiv al CS Farul și câștigătorul primei ediții a crosului, și Elena Frîncu, membru al Comitetului Executiv al COSR, care a și dat startul. 


Participanții au pornit de la Sala Sporturilor, pe bulevardul Tomis, până la ieșirea din oraș dinspre localitatea Ovidiu, apoi pe bulevardul Aurel Vlaicu, iar sosirea a avut loc în parcare la Maritimo. 


La masculin, primul care a trecut linia de sosire a fost Cătălin Jitcovici, urmat de Sabin Vasile și de Daniel Antonaru. La feminin, prima a fost Antonia Mariș, iar pe locul doi și trei au urmat Cristina Olteanu și Diana Pivniceru. 


Organizatorii au pregătit și premiile speciale, după cum urmează: premiul pentru cea mai numeroasă familie a fost câștigat de familia Opriță, formată din patru membri, iar mezina, în vârstă de patru ani, a fost și cea mai tânără participantă la cros; premiul pentru cel mai vârstnic participant a fost înmânat Veronicăi Negreanu (84 de ani). Tot un premiu special a primit și Ion Lefcenco, singurul competitor cu dizabilități. 


Crosul Olimpic a fost organizat de DJST Constanța, COSR, Academia Olimpică Română - Filiala Constanța, Asociația Județeană de Atletism Constanța și Centrul comercial Maritimo, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Inspectoratul de Poliție al Municipiului Constanța, Inspectoratul Școlar Județean și Inspectoratul Județean de Jandarmi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4075 secunde