Care este cea mai bună echipă feminină de oină din țară

354

Articole de la același autor

Week-end recent încheiat, la Constanța, au avut loc două dintre cele mai importante competiții feminine de oină, din calendarul competițional 2017/2018.

Astfel, sâmbătă, în organizarea Federației Române de Oină, a Consiliului Județean, Primăriei și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, au avut loc meciurile din cadrul Cupei României, pe terenul Gărzii de Coastă Constanța. Chiar dacă au fost doar trei echipe înscrise, spectacolul a fost unul de bună calitate.

În cele trei dueluri, s-au înregistrat următoarele rezultate: Avântul Curcani - CSM Progresul Băilești 7-8, Spicul Horia - Avântul Curcani 2-9 și CSM Progresul Băilești - Spicul Horia 6-0. Clasament final: 1. CSM Progresul Băilești, 2. Avântul Curcani, 3. Spicul Horia.

Duminică, pe plaja din dreptul Complexului "Cleopatra" din Mamaia, s-au desfășurat partidele din cadrul Campinatului Național de oină pe plajă - feminin. În urma celor trei partide, deznodământul la fost același ca la Cupa României, cu echipa din Băilești învingătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4238 secunde