"Caravana Sănătate prin Sport" a descins la Școala nr. 29 "Mihai Viteazul"

583
1

Articole de la același autor

"Caravana Sănătate prin Sport" a poposit, ieri, în curtea Școlii nr. 29 "Mihai Viteazul" din Constanța, în maratonul sportiv menit să idetifice tineri talentați din școlile constănțene. 


Zeci de copii au luat parte la jocuri interactive de baschet, handbal și fotbal, sub atenta supraveghere a antrenorilor Doru Carali, Florin Cazan, Roxana Damian și Cosmin Damian, alături de componentele echipei de Divizia A CS Phoenix Constanța. 


Scopul proiectului este îndrumarea unui număr cât mai mare de copii și juniori, cu vârste între 6 și 14 ani, către practicarea sportului în general, a baschetului, handbalului și fotbalului în special, pentru îmbunătățirea calității vieții, a sănătății și dezvoltării armonioase fizice și psihice a acestora. 


Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de CS Phoenix, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean, Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius" și Federația Română Sportul pentru Toți. 


Comentează știrea

Mirela
19 septembrie 2017
Felicitari

Felicitari! Felicit clubul Baschet Club Athletic pentru acest tip de actiuni, si de asemenea clubul Phoenix pentru continuarea genului asta de actiuni. Bravo!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0177 secunde