Campionatul Național de șah pe echipe, găzduit ireproșabil de CS Cleopatra

201
Campionatul Național de șah pe echipe, găzduit ireproșabil de CS Cleopatra - campionatul-1476117564.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Șah, în colaborare cu Asociația Județeană de Șah Constanța și Clubul Sportiv Cleopatra, a organizat, în perioada 30 septembrie - 9 octombrie, în stațiunea Mamaia, Cam-pionatul Național pe echipe - Divizia A.

Meciurile au avut loc în incinta Complexului Cleopatra, nouă cluburi din țară luptându-se pentru cele două locuri care duc în Superligă: CS Muncitorul Reșița, ACS Comex București, CSU Alex Brașov, ACS Phoenix Buzău, CS Diana Galați, CS Sig-Mar Sighetul Marmației, CSU Universitatea de Vest Timișoara, CSU de Șah București, CSU Târgoviște, ACS Chindia Târgoviște.

Cea mai bună echipă a turneului a fost CS Universitatea de Vest Timișoara, care, alături de CSU Târgoviște, și-a câștigat dreptul de a activa în următorul sezon al Superligii Naționale de Șah. Pe locul trei s-au clasat sportivii de la CS Phoenix Buzău.

În afara celor de la ACS Comex București, retrogradată prin neprezentare, în cel de-al treilea eșalon al șahului românesc au mai picat CS Diana Galați și ACS Chindia Târgoviște.

"A fost o competiție foarte interesantă. Chiar dacă locul întâi a fost «arestat» de Timișoara, s-a dus o luptă extrem de aprigă pentru al doilea loc de promovare, câștig de cauză având, într-un final, CSU Târgo-viște. Organizarea a fost excelentă. Concursul pentru organizarea acestei competiții s-a purtat între Constanța și Olănești, mulți fiind sceptici privind aducerea întrecerii la Constanța, dar mă bucur că s-au înșelat", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Claudiu Iordache, președintele Asociației Județene de Șah Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4787 secunde