Campionatul Național de lupte pe plajă începe în stațiunea Mamaia

317
Campionatul Național de lupte pe plajă începe în stațiunea Mamaia - campionatul-1504201011.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, pe plaja din dreptul hotelului "Doina" din stațiunea Mamaia, se desfășoară o nouă ediție a Campionatelor Naționale individuale de lupte pe plajă la cadeți (15-16 ani) și juniori (17-18 ani),  atât pentru fete, cât și pentru băieți. 


S-au înscris pe foile oficiale peste 200 de luptători legitimați pe tot teritoriul României, fără să lipsescă nici micii campioni ai județului Constanța, de la LPS "Nicolae Rotaru", CS Farul, CS Mangalia, CS Poseidon Limanu - 2 Mai sau Aurora 23 August. 


"Am făcut eforturi considerabile pentru a putea organiza cât mai bine acest Campionat Național și sperăm ca toată lumea să fie mulțumită. De asemenea, ar fi bine pentru luptele constănțene să obțină câteva medalii la această competiție. Numai de la LPS «Nicolae Rotaru» avem înscriși 10 sportivi", a declarat Ioan Giuglea, antrenor al secției de lupte LPS "Nicolae Rotaru". 


Astăzi, este programată ședința tehnică, urmată de controlul medical și cântarul oficial, iar meciurile propriu-zise vor debuta sâmbătă, 2 septembrie, la ora 9, avându-i protagoniști pe cadeți (categoriile: masculin - 60 kg, 70 kg, +70 kg; feminin - 50 kg,+50 kg). Finalele acestora sunt programate tot sâmbătă, în intervalul orar 16-18.30. Festivitatea de premiere va începe la ora 18.30. 


Duminică, intră în ring juniorii (categoriile: masculin - 60 kg, 70 kg, 80 kg, +80 kg; feminin - 50 kg, 60 kg, +60 kg). De la ora 12 până la ora 13, vor avea loc finalele, urmate imediat de festivitatea de premiere, în care vor fi recompensați cei mai valoroși tineri luptători din țară. 


Competiția este organizată de Federația Română de Lupte, în parteneriat cu Asociația Județeană de Lupte Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, LPS "Nicolae Rotaru" Constanța și CS Farul Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.414 secunde