Arte Marțiale

Campionatul Județean de Kung-Fu se va desfășura la Mangalia

194
Campionatul Județean de Kung-Fu se va desfășura la Mangalia - kungfu-1458849565.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 27 mar-tie, Complexul Sportiv "Callatis" din Mangalia va găzdui prima ediție a Campionatului Județean de Kung-Fu, competiție organizată de Federația Română de Arte Marțiale de Contact.


Probele la care se va concura sunt "Tui-shou" (Mâini lipicioase), "Light-Fighting Sanda" (luptă spor-tivă cu contact ușor) și Total-Contact-Fighting (luptă sportivă cu contact), individual.


Campionatul este organizat pentru copii 4-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, mini-cadeți 12-13, cadeți 14-15 ani, juniori 16-17, tineret 16-20 ani și seniori 18-34, la feminin și masculin.


La startul competiției și-au anunțat participarea aproximativ 70 de sportivi din următoarele cluburi sportive din județul Constanța, membre ale Fe-derației Române de Arte Marțiale de Contact: CSU "Neptun" Constanța, CS "Marea Neagră" Constanța, CS "Taichido-Ryu" Constanța, CSA "Axio-polis" Cernavodă, CS "Martial Aca-demy" Năvodari, CS Comunal Mihail Kogălniceanu, CS Comunal Nicolae Bălcescu, CS Wushu-Maxx Mangalia, CS "Noua Generație" Mangalia, CS "Shao-lin Callatis" Mangalia.


Deschiderea oficială a concursului va fi la ora 10, apoi se vor disputa meciurile de "Tuishou" și "Light-Fighting Sanda" până la ora 13, când se va întra în pauza de masă. De la 13.30 până la 17.30 se va lupta în stilul "Total-Contact Fighting". Imediat după încheierea acestor dueluri va avea loc festivitate de premiere, unde cei mai buni dintre luptători vor fi recompensați cu diplome, medalii și trofee. Intrarea spectatorilor este liberă. 


"Organizarea acestui campionat județean este o dorință mai veche a noastră, având în vedere faptul că am organizat, prin Comisia Județeană de Arte Marțiale, primul Campionat Ju-dețean de Karate, în anul 1994. Atunci, toate cluburile participante făceau parte din rândul membrilor Federației Române de Arte Marțiale, care s-a divizat în anul 1998. Sperăm ca acest campionat să fie un test important, având în vedere următoarele campionate la care vom participa", a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia, în cadrul unui comunicat de presă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5655 secunde