Campionatul European de Gimnastică, de la Cluj, pregătit în cele mai mici detalii

326
Campionatul European de Gimnastică,  de la Cluj, pregătit în cele mai mici detalii - campionatul-1485794891.jpg

Articole de la același autor

România organizează Campionatul European de Gimnastică Artistică, după 60 de ani. Competiția se derulează în perioada 19-23 aprilie în Sala Polivalentă din Cluj Napoca, iar țara noastră se va baza pe cei mai buni gimnaști din acest moment. Constănțeanca Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Marian Drăgulescu sau Andrei Muntean fiind pe lista celor care se vor afla la start.

Va fi a doua competiție ca amploare organizată de Sala Polivalentă din Cluj, unde se va disputa și Campionatul European de Baschet, în această toamnă. Evenimentul va fi gustat și de public și se va bucura de cea mai mare asistență la un eveniment din acest sport, în România, iar spectatorii vor avea parte și de un fan-zone.

"S-au vândut 1.000 de bilete deja. Se așteaptă 5.000 - 6.000 de spectatori la fazele finale. Vom organiza și un fan-zone, care va conține un food-court și un ecran mare cu transmisii din sală. Ce ține de noi, în mare parte, e rezolvat. O să vină oficialii de la federație pe 26 februarie să discutăm ultimele detalii. O să avem o rundă de discuții și cu autoritățile privind securitatea, pentru a începe să ne organizăm și din acest punct de vedere", a declarat Ionuț Rusu, directorul general al Sălii Polivalente din Cluj Napoca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3127 secunde